Antena 3 CNN Externe Peru: 6 morţi în urma unei explozii la o fabrică ilegală de artificii (VIDEO)

Peru: 6 morţi în urma unei explozii la o fabrică ilegală de artificii (VIDEO)

Peru: 6 morţi în urma unei explozii la o fabrică ilegală de artificii (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
09 Sep 2010   •   09:13

Şase oameni au murit şi alţi şase au fost răniţi, în urma unei explozii la o fabrică ilegală de artificii din Peru.  Deflagraţia a fost urmată de un incendiu puternic. Flăcările s-au extins la opt case din apropiere.

"Este vorba despre o fabrică ilegală de artificii, care funcţiona aici, în Calle San Marcos. Explozia a provocat morţi, răniţi şi a avariat opt case din apropiere" a declarat şeful poliţiei locale.

Echipele de intervenţie sosite la faţa locului au confirmat că fabrica de artificii funcţiona ilegal. Majoritatea dintre victime erau membri ai aceleiaşi familii, iar printre răniţi se află şi ocupanţi ai clădirilor din apropierea fabricii, şi ele distruse de flăcări. După producerea tragediei, vecinii, aflaţi în stare de şoc au povestit că nu au avut idee despre existenţa fabricii ilegale.

În decembrie 2001, un incendiu puternic izbucnit în urma unei explozii la o fabrică de artificii din Lima a făcut 280 de victime. De atunci, autorităţile au crescut restricţiile în ceea ce priveşte producerea de artificii.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Peru explozie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close