Antena 3 CNN Externe Peste un milion de oameni, aşteptaţi la un miting ce va avea loc în Franţa în semn de solidaritate cu victimele atacurilor

Peste un milion de oameni, aşteptaţi la un miting ce va avea loc în Franţa în semn de solidaritate cu victimele atacurilor

Peste un milion de oameni, aşteptaţi la un miting ce va avea loc în Franţa în semn de solidaritate cu victimele atacurilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Ian 2015   •   15:24
Zeci de mii de persoane manifestează sâmbătă în mai multe oraşe de provincie din Franţa, în semn de omagiu faţă de victimele atacurilor din ultimele zile, relatea AFP.

La Pau, în sud-vest, cel puţin 30.000 de persoane participă la un marş al tăcerii. Mai mulţi liceeni au afişat o banderolă pe care scrie "Toţi suntem Charlie".

La Orleans, în centrul ţării, peste 22.000 de persoane, inclusiv personalităţi politice locale, au defilat în semn de omagiu faţă de cele 12 victime ale atentatului de la redacţia Charlie Hebdo.

La Nisa, în sud-est, au participat cel puţin 23.000 de manifestanţi, potrivit unor surse din poliţie.

Peste un milion de persoane sunt aşteptate la un miting care va avea loc duminică la Paris, menit să reafirme lupta pentru libertate şi democraţie în faţa terorismului.

Numeroşi lideri, inclusiv preşedintele Klaus Iohannis, şi-au anunţat participarea la "marşul solidarităţii" de la Paris.




 

×
Subiecte în articol: Charlie Hebdo Klaus Iohannis
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close