Antena 3 CNN Externe Petrecere de jumătate de milion de dolari pentru directorii AIG, după salvarea companiei de la faliment

Petrecere de jumătate de milion de dolari pentru directorii AIG, după salvarea companiei de la faliment

Petrecere de jumătate de milion de dolari pentru directorii AIG, după salvarea companiei de la faliment
09 Oct 2008   •   00:11

Ce faci după ce compania pe care o conduci a fost salvată de la faliment cu un împrumut de 85 de milioane de dolari? Răspunsul este simplu. Petreci.
Deşi preşedintele Bush declara marţi că cei 700 de miliarde de dolari alocaţi de FED pentru salvarea băncilor aflate în dificultate nu reprezintă ?un premiu? pentru managerii neperformanţi ai acestora, se pare că directorii AIG nu au percutat mesajul.
Conducerea grupului AIG a petrecut o vacanţă de lux în statul american California la o săptămână după ce compania a fost salvată de la faliment pe banii statului american. Congresmenii americani spun că şefii companiei au fost văzuţi în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Statele Unite.
Potrivit congresmenilor, conducerea AIG a organizat în 22 septembrie o ?excursie de relaxare?,pentru managementul AIG, în staţiunea californiană de lux St. Regis Monarch Beach, pentru care a cheltuit aproximativ 440.000 de dolari. Evenimentul a avut loc la numai o săptămână după ce FED-ul a acordat AIG un împrumut de 85 de milioane de dolari, pentru a salva compania de la faliment.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AIG california
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close