Antena 3 CNN Externe Petro Poroshenko, fost preşedinte al Ucrainei: "Vladimir Putin a fost antrenat să mintă"

Petro Poroshenko, fost preşedinte al Ucrainei: "Vladimir Putin a fost antrenat să mintă"

Fostul preşedinte ucrainean Petro Poroșenko este convins că ameninţările lui Vladimir Putin faţă de ţările care ajută Ucraina sunt doar minciuni. El a subliniat într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena 3 CNN că Occidentul nu trebuie să se teamă de liderul de la Kremlin.

de Andreea Dumitrache    |    07 Mar 2024   •   08:38

Fostul preşedinte ucrainean Petro Poroșenko a spus într-un interviu, acordat în exclusiitate pentru Antena 3 CNN, că Vladimir Putin, fost ofiţer KGB, a fost antrenat să mintă şi a îndemnat Occidentul să nu îi fie frică de liderul de la Kremlin.

"Aceasta nu este prima dată când Putin încearcă să şantajeze întreg continentul european, întreaga lume liberă şi democrată.

Vă rog, să nu vă fie frică de Putin. Vă rog, să nu aveţi încredere în Putin. Putin este un fost ofiţer KGB antrenat să mintă.

Vă rog să nu consideraţi cooperarea cu noi pe chestiunile de securitate ca un ajutor pentru Ucraina. Acesta nu este un ajutor. Ce este de fapt? Este o investiţie în securitatea europeană, o investiţie în existenţa lumii libere şi democrate", a spus Petro Poroșenko, fost preşedinte al Ucrainei.

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close