Antena 3 CNN Externe Planul SECRET pe care îl are Rusia. Îl va pune în aplicare în momentul în care SUA vor acţiona

Planul SECRET pe care îl are Rusia. Îl va pune în aplicare în momentul în care SUA vor acţiona

Planul SECRET pe care îl are Rusia. Îl va pune în aplicare în momentul în care SUA vor acţiona
de O.P.    |    05 Sep 2013   •   12:16

Rusia are un plan de acţiune în cazul în care preşedintele american Barack Obama va obţine sprijinul Congresului SUA cu privire la utilizarea forţei împotriva Siriei, a declarat preşedintele rus Vladimir Putin, într-un amplu interviu acordat agenţiei de presă Associated Press şi postului de televiziune Pervîi Kanal, cu prilejul summitului G-20 de la Sankt-Petersburg (5-6 septembrie).

Şeful statului rus a amendat insistenţa cu care corespondentul AP, John Daniszewski (vicepreşedintele agenţiei), încerca să afle în ce constă anume acest plan, notează agenţia citată de presă. 'Lucraţi în mass-media sau la CIA?

Îmi puneţi întrebări care sunt puse de angajaţi ai altor instituţii. Acestea sunt planurile Rusiei în cazul evoluţiei situaţiei după primul, al doilea sau al treilea scenariu. Avem propriile noastre idei despre ce şi cum să facem în cazul fie a unei acţiuni în forţă sau fără forţă' în Siria, a afirmat Putin, adăugând că 'încă este prematur să vorbim despre aceasta'.

În interviul amintit, Putin a abordat şi alte chestiuni în afară de Siria, exprimând părerea că, 'uneori, are impresia că Departamentul de Stat al SUA este interesat ca în Rusia să persiste o situaţie instabilă', relatează agenţia RIA Novosti, potrivit Agerpres.

×
Subiecte în articol: Siria
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close