Antena 3 CNN Externe Poştaşul-EROU. A salvat o femeie care era blocată de două zile în propria baie

Poştaşul-EROU. A salvat o femeie care era blocată de două zile în propria baie

Poştaşul-EROU. A salvat o femeie care era blocată de două zile în propria baie
Sursa foto: Foto: ABC
02 Aug 2012   •   16:34

Serviciul Poştal al Statelor Unite se confruntă cu dificultăţi financiare deosebite, dar cei care lucrează zi de zi în slujba comunităţii, distribuind corespondenţa, se dovedesc a fi oameni de toată isprava, în ciuda tuturor neajunsurilor.

Mario Serrano este unul dintre aceşti oameni. Fiind în branşă de 27 de ani,  poştaşul a salvat viaţa unei femei, aflată într-o situaţie dificilă.

Madeline Wittman, de 87 de ani, a căzut în baia din casa sa şi nu a mai reuşit să se deplaseze sau măcar să ajungă la un telefon pentru a chema pe cineva în ajutor. Aşa a rămas timp de două zile, până când Serrano a venit la domiciliul acesteia din Long Island (New York) pentru a-i furniza corespondenţa. El a observat că nimeni nu verificase căsuţa poştală de câteva zile, lucru ce i s-a părut neobişnuit.

"M-am gândit că ceva nu este în regulă când am văzut cutia poştală plină. O cunosc pe doamna Wittman şi ştiu că verifică zilnic dacă primeşte ceva... Am auzit apa curgând în baie, apoi am auzit nişte suspine, gemete dar am crezut că este cineva care fredonează în baie. Când m-am apropiat de fereastră mi-am dat seama că femeia striga după ajutor, i-am spus că sunt acolo şi că voi suna la 911" a spus Serrano pentru ABC.

Ambulanţa sosită a transportat-o pe femeie la un spital, unde i-au fost tratate rănile de la picioare şi coapse.

Mario Serrano a fost declarat erou al Serviciul de Poştă şi apreciat pentru meritele deosebite. Acesta a spus că nu el este adevăratul erou, ci femeia pe care a salvat-o: "Ea este cea care a avut voinţa să traiască, ea este adevăratul erou" a spus plin de modestie poştaşul.

×
Subiecte în articol: postas erou
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close