Antena 3 CNN Externe Povestea tinerei care este alergică la frig. Coșmarul prin care trece când iese din casă. „Unii medici s-au uitat la mine de parcă eram nebună”

Povestea tinerei care este alergică la frig. Coșmarul prin care trece când iese din casă. „Unii medici s-au uitat la mine de parcă eram nebună”

Povestea tinerei care este alergică la frig. Coșmarul prin care trece când iese din casă. „Unii medici s-au uitat la mine de parcă eram nebună”
Sursa foto: Foto: Instagram
04 Dec 2018   •   12:22

Arianna Kent este o tânără de 21 de ani din Canada, care  suferă de răceală indusă de urticarie. În momentul în care pielea ei întră în contact cu frigul, se înroșește complet. 

Pe măsură ce temperaturile scad, tânăra e în pericol de a face un șoc anafilactic din cauza frigului. Tot corpul se umple de pete roșii care îi provoacă mâncărimi.

Mai mult, Arianna locuiește într-o parte extrem de rece a Canadei, unde temperaturile scad uneori și până la -40 de grade.

Pentru a ieși afară, tânăra trebuie să se îmbrace foarte gros, deoarece în momentul în care o cuprinde frigul, i se face rău.

„Chiar și când am fost la spital și le-am explicat că am o alergie la frig, unii medici s-au uitat la mine de parcă eram nebună. Oamenii de multe ori nu mă cred sau au senzaţia că nu este o adevărată alergie”, a spus Arianna, potrivit metro.co.uk.

×
Subiecte în articol: alergie frig
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close