Pozează SEXY la 83 DE ANI! Vezi cum arată cel mai bătrân fotomodel din lume

de A.M.P    |    16 Apr 2012   •   19:33
Pozează SEXY la 83 DE ANI!  Vezi cum arată cel mai bătrân fotomodel din lume Galerie foto (4) Foto: newsmakertoday.com

La cei 83 de ani ai săi, Daphne Selfe, cel mai bătrân fotomodel din lume, demonstrează întregii lumi că femeile pot rămâne la fel de frumoase şi puternice odată cu trecerea anilor. 

Daphne Selfe a dat dovadă de mult curaj când a acceptat ca la 83 de ani să pozeze într-o ţinută care a făcut-o faimoasă pe Madonna, corsetul şi sutienul conic create de Jean Paul Gaultier pentru turneul cântăreţei din 1990, scrie dailymail.co.uk."Obişnuiam să pozez nud. Mâinile mele sunt acum urâte, de aceea port mâneci lungi în mod normal. Corpul meu arată bine când stau întinsă. Dar a fost pentru o cauză bună", a declarat Daphne Selfe.

Fotomodelul a pozat pentru o campanie care doreşte colectarea de sutiene pentru femeile din ţările în curs de dezvoltare. Se pare că fiecare femeie din Marea Britanie deţine nouă sutiene, dintre care poartă doar şase. Campania vrea să determine femeile să doneze sutienele pe care nu le folosesc.

Daphne Selfe a mărturisit că nu şi-a făcut nicio operaţie estetică şi nici nu a folosit numeroase cosmetice de-a lungul vieţii pentru a se menţine frumoasă.

"Nu mi-am făcut niciodată nicio operaţie la faţă. Cred că este o risipă de bani şi oricum nu mi-aş fi permis. Cred că aspectul meu este datorat genelor bune. Nu m-am dat nici cu cremă prea mult. Mi-am vopsit părul când am început să albesc, la 40 de ani, dar a devenit un deranj prea mare ", a declarat Daphne.

Daphne a fost un model cunoscut în anii 1950. Fiica unei profesoare, la vârsta de 20 de ani a intrat într-un concurs de modele organizat de un ziar local şi a câştigat.

x close