Antena 3 CNN Externe Oficial francez: Şapte persoane, arestate preventiv în ancheta privind atacul de la Charlie Hebdo #jesuischarlie

Oficial francez: Şapte persoane, arestate preventiv în ancheta privind atacul de la Charlie Hebdo #jesuischarlie

Oficial francez: Şapte persoane, arestate preventiv în ancheta privind atacul de la Charlie Hebdo #jesuischarlie
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Ian 2015   •   09:54

Şapte persoane se află joi în arest preventiv în cadrul anchetei privind atacul comis cu o zi înainte împotriva săptămânalului satiric Charlie Hebdo, soldat cu 12 morţi, a anunţat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, scrie AFP.
 
"Şapte persoane", a răspuns pentru postul de radio Europe 1 ministrul, întrebat care este numărul persoanelor aflate în prezent în arest preventiv. O sursă judiciară a declarat, la rândul său, că au fost reţinute şapte persoane, bărbaţi şi femei din anturajul celor doi fraţi identificaţi drept presupuşii autori ai atacului şi care încă nu au fost găsiţi.
   
Anterior, premierul francez Manuel Valls anunţase "mai multe reţineri şi arestări preventive", fără a preciza numărul persoanelor vizate de acestea.

"Au fost mai multe reţineri în această noapte, sunt arestări preventive", a declarat premierul pentru postul de radio RTL, refuzând să ofere detalii, în timp ce a fost întrebat cu insistenţă dacă este vorba despre doi sau trei indivizi arestaţi.

×
Subiecte în articol: Charlie Hebdo #jesuischarlie
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close