Antena 3 Externe Premierul Norvegiei: Asemenea atrocităţi nu au mai avut loc de la al Doilea Război Mondial

Premierul Norvegiei: Asemenea atrocităţi nu au mai avut loc de la al Doilea Război Mondial

de Antena3.ro    |    23 Iul 2011   •   16:52
Premierul Norvegiei: Asemenea atrocităţi nu au mai avut loc de la al Doilea Război Mondial
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
"Ţara noastră nu s-a mai confruntat cu o asemenea atrocitate de la al doilea Război Mondial”, a declarat premierul Norvegiei Jens Stoltenberg, în cadrul unei conferinţe de presă, conform CNN.

"Cel puţin 80 de tineri au fost ucişi în Utoya. De asemenea, am pierdut şi câţiva dintre colegii din birourile guvernamentale. Este de neimaginat. Este ca un coşmar. Un coşmar pentru tinerii care au murit. Pentru familiile lor. Părinţi, fraţi, surori care au înfruntat moartea în cel mai brutal mod”, a adăugat oficialul.

Preşedintele de Externe al Norvegiei a descris dublul atac în care au murit circa 91 de oameni ca violenţă motivată politic: "Cred că ce am văzut astăzi este că violenţa motivată politic este în continuare o mare ameninţare pentru societate şi fac apel la poliţie să efectueze o anchetă rapidă şi eficientă.”

Premierul Norvegiei a avut, sâmbătă o întâlnire cu rudele celor omorâţi vineri în timpul masacrului de la Oslo.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close