Antena 3 CNN Externe ”Toți vom muri într-o zi”: prezentatoare TV din Rusia liniștește audiența cu privire la posibilitatea unui război nuclear

”Toți vom muri într-o zi”: prezentatoare TV din Rusia liniștește audiența cu privire la posibilitatea unui război nuclear

O prezentatoare de la un post de televiziune rusesc le-a spus recent telespectatorilor că un război nuclear ar fi ”ok” pentru că ”toți vom muri într-o zi”.

”Toți vom muri într-o zi”: prezentatoare TV din Rusia liniștește audiența cu privire la posibilitatea unui război nuclear
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    28 Apr 2022   •   20:01

Rusia a avertizat despre amenințarea „reală” a celui de-al Treilea Război Mondial dacă orice altă națiune intervine în Ucraina.

Acum, o prezentatoare a televiziunii de stat ruse a discutat despre posibilitatea extinderii războiului din Ucraina, spunând telespectatorilor că un război nuclear ar fi „ok” pentru că „toți vom muri într-o zi”.

Potrivit Newsweek, în episodul de marți din ”Seara cu Vladimir Solovyov,” gazda emisiunii care a fost însoțit de șefa instituției mass-media de stat ruse, Margarita Simonyan, a declarat că, pentru a împiedica alte țări să intervină în războiul Rusiei cu Ucraina, un război nuclear ar trebui să fie o posibilitate.

La aceasta, Simonyan a adăugat:  „Totul se va termina cu o lovitură nucleară, pentru mine, este mai probabil decât celălalt rezultat. Spre groaza mea, pe de o parte, dar pe de altă parte, înțelegând că este ceea ce este.” Solovyov a intervenit: „Dar noi vom merge în rai, în timp ce ei nu”.

Simonyan a liniștit publicul: ”Toți vom muri într-o zi”.

De menționat că în ultimele zile, mass-media de stat rusă a bombardat telespectatorii cu declarații tulburătoare că al Treilea Război Mondial este iminent.

Mai multe canale de televiziune ruse au fost văzute promovând ideea unei escalade inevitabile, nemaivăzute până acum, asupra invaziei Ucrainei de către țara lor.

Se pare că cetățenii ruși sunt pregătiți pentru ideea că și cel mai rău rezultat este un lucru bun, deoarece cei care mor pentru națiune vor merge în paradis.

Între timp, la începutul acestei săptămâni, ministrul rus de externe Serghei Lavrov a avertizat că riscul unui al Treilea Război Mondial „este grav”. „Este real, nu îl puteți subestima”, a spus Lavrov, înaintea unei întâlniri între SUA și aliați privind trimiterea de noi arme în Ucraina sfâșiată de război.
 

×
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close