Antena 3 CNN Externe Prima zi cu marijuana legală în statul Washington: doi oameni morţi

Prima zi cu marijuana legală în statul Washington: doi oameni morţi

Prima zi cu marijuana legală în statul Washington: doi oameni morţi
de N.B.    |    09 Dec 2012   •   18:23

Prima zi de la intrarea în legalitate a posesiei de marijuana în statul american Washington, sărbătorită drept o relaxare binevenită a legislaţiei, a fost marcată de violenţe şi reacţii confuze din partea autorităţilor, informează ABCNews.

În oraşul Puyallup, doi bărbaţi au fost împuşcaţi de proprietarul casei în care aceştia au intrat prin efracţie, o presupusă fermă de marijuana.

Conform reprezentantului şerifului din Pierce County, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, i-a împuşcat pe cei doi în podul casei, unde le-au fost descoperite cadavrele împreună cu mai multe plante de marijuana.

Deşi legea votată în luna noiembrie permite posesia de marijuana în statul Washington, cultivarea şi vânzarea platei în afara spaţiilor destinate scopurilor medicale este în continuare interzisă şi ilegală.

Legislaţia permite posesia şi consumul de marijuana în statul Washington, cei care o cumpără sunt acoperiţi, dar cel care o vinde comite o infracţiune atâta timp cât această vânzare nu este însoţită de recomandarea scrisă a medicului.

×
Subiecte în articol: marijuana washington violente impuscaturi
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close