Antena 3 CNN Externe Prima zi de carnaval la Rio: Miile de petrecăreţi de pe Sambodrom, păziţi de 50.000 de poliţişti

Prima zi de carnaval la Rio: Miile de petrecăreţi de pe Sambodrom, păziţi de 50.000 de poliţişti

Prima zi de carnaval la Rio: Miile de petrecăreţi de pe Sambodrom, păziţi de 50.000 de poliţişti
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
05 Mar 2011   •   17:07

La Rio de Janeiro, s-a dat startul carnavalului. Peste 800.000 de brazilieni şi turişti sunt aşteptaţi să se distreze pe străzile din Rio în cele cinci zile de carnaval. Pe celebrul Sambadrom, prima zi a carnavalului a fost dedicată copiilor din şcolile de samba.

Entuziasmul a fost atât de mare încât apariţia ploii nici nu a fost luată în seamă. 50.000 de poliţişti au fost mobilizaţi la Rio de Janeiro pentru a asigura ordinea şi siguranţa turiştilor pe perioada desfăsurarii carnavalului.

Rege carnavalului, Momo, s-a prezentat la primărie cu regina sa şi două prinţese, alese dintre frumoasele oraşului. Aici a primit cheia oraşului de la primar, semn că distracţia poate începe.

Până la marele concurs al şcolilor de samba, străzile din Rio au fost invadate de mii de petrecăreţi care au dansat, fiecare cum s+a priceput mai bine.

Pe celebrul Sambodrom, prima zi a carnavalului a fost dedicată copiilor din şcolile de samba. Entuziasmul a fost atât de mare încât apariţia ploii nici nu a fost luată în seamă.

50.000 de poliţişti au fost mobilizaţi la Rio de Janeiro pentru a asigura ordinea şi siguranţa turiştilor pe perioada desfăsurarii carnavalului.

 

×
Subiecte în articol: Brazilia distractie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close