Antena 3 CNN Externe Primarul Londrei, anunț înfiorător: „Numărul morților va continua să crească!”

Primarul Londrei, anunț înfiorător: „Numărul morților va continua să crească!”

Primarul Londrei, anunț înfiorător: „Numărul morților va continua să crească!”
Sursa foto: Foto: captura video BBC News
14 Iun 2017   •   15:09

Primarul capitalei britanice Sadiq Khan a declarat, miercuri după-amiază, că numărul morților va crește în următoarele ore, vorbind despre amploarea tragediei care a lovit în vestul Londrei.

Sadiq Khan a anunțat că a văzut cu ochii lui efectele devastatoare ale incendiului care a cuprins Grenfell Tower și a transmis condoleanțe celor care au pierdut oameni dragi în această tragedie, potrivit unei declarații difuzate de Sky News.

”Știm că un anumit număr de oameni au murit. Mă tem că numărul morților va urca în perioada următoare”, a spus Sadiq Khan, făcând încă o dată un apel la victime să anunțe autoritățile dacă sunt în siguranță.

Anterior, el declara că numeroase persoane sunt date dispărute în urma incendiului care a mistuit un imobil de locuinţe din Londra.

„Numeroase persoane sunt date dispărute. Unele s-ar fi putut refugia la vecini sau la prieteni”, a afirmat Khan la postul de televiziune Sky News. 

Responsabili ai unităţilor de pompieri din Londra au anunţat, miercuri, că există cel puțin șase morți în acest incendiu, precum și peste 74 de răniți. Douăzeci dintre răniți sunt în stare gravă.

Citește și:

Primarul Londrei cere răspunsuri, după tragedia de la Grenfell Tower: „Responsabilii să spună de ce i-au sfătuit pe locatarii blocului să rămână în apartamente”

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close