Antena 3 CNN Externe Primele declarații ale prințului Harry după nașterea fiului său: „Sunt atât de mândru de soția mea”

Primele declarații ale prințului Harry după nașterea fiului său: „Sunt atât de mândru de soția mea”

Primele declarații ale prințului Harry după nașterea fiului său: „Sunt atât de mândru de soția mea”
Sursa foto: Foto: instagram.com/kensington_palace
de S.T.    |    06 Mai 2019   •   23:10

Ducii de Sussex, prinţul Henry şi soţia sa, Meghan Markle, au devenit luni părinţii unui băieţel, cel de-al optulea strănepot al reginei Elisabeta a II-a şi al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a anunţat Palatul Buckingham, veste salutată de oficiali britanici şi de membrii familiei regale a Marii Britanii.

„Sunt foarte încântat să vă anunț că Meghan și cu mine avem un băiețel care s-a născut în cursul dimineții, un băiat foarte sănătos. Mama și bebelușul se simt foarte de bine. A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-am fi putut-o imagina vreodată. Amândoi suntem extrem de încântați și atât de recunoscători pentru toată dragostea și sprijinul tuturor. A fost uimitor, așa că am vrut să împărtășesc asta cu toată lumea”, a declarat prințul care a adăugat că încă nu știe cum se va numi fiul său.

„Încă ne gândim ce nume îi vom da. A fost uimitor. Sunt atât de mândru de soția mea. Orice părinte și tată spune că copilul tău este superb, dar acest copil este uimitor”, a mai spus prințul Harry extrem de încântat. 

×
Subiecte în articol: Meghan Markle baiat
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close