x close

Primul caz de coronavirus confirmat în Grecia

26 Feb 2020   •   13:46
Primul caz de coronavirus confirmat în Grecia Pixabay.com

Primul caz de coronavirus a fost confirmat în Grecia, au anunțat reprezentanții Ministerului Sănătății din țara respectivă.

E vorba de o femeie de 38 de ani, care a suferit din cauza unei pneumonii virale. Cazul a fost înregistrat în Salonic, potrivit CNN Greek. 

Pacienta, care abia s-a întors dintr-o vacanță din nordul Italiei, se simte bine și nu are nicio altă problemă de sănătate. 

Cu toate acestea, autoritățile medicale au decis ca și familia ei să fie izolată. 

La nivel global, bilanțul persoanelor care și-au pierdut viața din cauza coronavirusului a crescut la 2.765. Peste 81.000 de persoane au fost infectate.

Alte 52 de noi decese au fost înregistrate în China, toate fiind în Hubei, epicentrul epidemiei.

Bilanțul morților din China a ajuns la 2.715. Tot în Hubei s-au înregistrat 401 de infecții noi din 406 raportate de Comisia Națională de Sănătate (NHC). Cu toate acestea, autoritățile au anunțat că numărul infecțiilor este în scădere, mai multe provincii raportând zero noi infecții în ultimele zile.

Pe lângă China, alte țări în care s-au înregistrat decese sunt: Iran - 16 morți; Coreea de Sud - 12 morți; Italia - 11 morți; Hong Kong - 2 morți;  Franța - 1 mort.

 

Citeşte mai multe despre:

Grecia coronavirus
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati