Antena 3 CNN Externe Primul oraş care INTERZICE mâncarea de la McDonald's. Locuitorii cred că fast-food-ul e mai rău ca tutunul

Primul oraş care INTERZICE mâncarea de la McDonald's. Locuitorii cred că fast-food-ul e mai rău ca tutunul

Primul oraş care INTERZICE mâncarea de la McDonald's. Locuitorii cred că fast-food-ul e mai rău ca tutunul
de O.P.    |    23 Ian 2012   •   09:36

Oraşul american Loma Linda este un exemplu pentru restul americanilor. Aici trăiesc cei mai mulţi oameni care au trecut de vârsta de 100 de ani. Majoritatea locuitorilor sunt vegetarieni şi consideră că o dietă bogată în legume, fructe şi seminţe este strâns legată de calitatea vieţii.

În Loma Linda se află cel mai mare centru al Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea, iar atunci când municipalitatea a fost de acord cu construcţia primului restaurant McDonald's, oamenii au fost foarte revoltaţi.

Oamenii consideră că mâncarea plină de grăsimi, zahăr şi sare care este vândută de cei de la McDonald's este la fel de dăunătoare ca tutunul. Astfel, reprezentanţii Centrului de prevenţie, de la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Adventiste consideră că "fast-foodul este un drog, care aduce foarte mult rău sănătăţii consumatorilor".

În Loma Linda nu se comercializează tutun sau băuturi alcoolice de 30 de ani, iar oamenii de aici sunt un adevărat reper de stabilitate şi sănătate pentru ceilalţi. Sute de mii de oameni vin să se trateze în aceste spitale performante şi îmbrăţişează stilul de viaţă sănătos al oamenilor din Loma Linda.


×
Subiecte în articol: fast food
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close