Antena 3 CNN Externe Prinţul Harry, EROU peste noapte. A salvat viaţa unui adversar după o ciocnire dramatică în timpul unui meci de polo

Prinţul Harry, EROU peste noapte. A salvat viaţa unui adversar după o ciocnire dramatică în timpul unui meci de polo

Prinţul Harry, EROU peste noapte. A salvat viaţa unui adversar după o ciocnire dramatică în timpul unui meci de polo
Sursa foto: Foto: firstpost.com
02 Apr 2012   •   17:58

Nobleţea nu stă neapărat în rang ci în fapte şi simplitate. Asta este lecţia pe care prinţul Harry pare să fi învăţat-o deja de la viaţă.

Harry, care se afla în Campinas, Brazilia, participând la un meci de polo, a avut prezenţă de spirit şi a sărit de pe cal pentru a acorda un prim ajutor unui rival care îşi pierduse cunoştinţa după o ciocnire dramatică în timpul meciului, scrie Daily Mail.

Prinţul, în vârstă de 27 de ani, a fost primul care a venit în ajutorul omului de afaceri american, Bash Kazi, plasându-l în poziţie de recuperare. Crucea Roşie britanică a declarat, ulterior incidentului, că rapiditatea cu care prinţul a acţionat poate să fi salvat viaţa adversarului său.

Recunoscător, Bash Kazi a declarat pentru Washington Post că prinţul Harry a fost primul care a sărit de pe cal, efectuând câteva manevre de prim ajutor menite să îşi recapete cunoştinţa.

„Prinţul Harry a fost primul care a descălecat, făcând ceea ce trebuie, întrorcându-mă pe spate şi asigurându-se că mi-am recăpătat cunoştinţa", a precizat Bash Kazi.

Bash Kazi, jucător amator de polo, era în mijlocul partidei de polo organizată de prințul Harry, când calul său s-a ciocnit de un altul.

„Îmi amintesc că m-am trezit cu ochii lui albaştri, pătrunzători, fixându-mă", a declarat Kazi.

Meciul de polo, pe care echipa prinţului l-a câştigat cu 6-3 a fost un eveniment cu scop caritabil, de strângere de fonduri pentru organizaţia de caritate „Sentebale" a prinţului Harry, care ajută persoanele defavorizate din Africa de Sud.

Povestea curajului lui Harry vine pe fondul unor speculaţii conform cărora acesta s-ar fi împăcat cu fosta lui prietena, Chelsy Davy, după ce aceasta şi-a terminat aventura cu Blaise Patrick, un negustor de artă.

×
Subiecte în articol: printul Harry erou
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close