Antena 3 CNN Externe Prințul William, mesaj înduioșător despre Regina Elisabeta a II-a: "Bunica spunea că durerea este prețul pe care îl plătim pentru iubire"

Prințul William, mesaj înduioșător despre Regina Elisabeta a II-a: "Bunica spunea că durerea este prețul pe care îl plătim pentru iubire"

"Joi, lumea a pierdut un lider extraordinar, al cărui angajament față de țară, tărâmuri și Commonwealth a fost absolut. Atât de multe vor fi spuse în zilele următoare despre semnificația domniei ei istorice", se arată în comunicatul transmis de Prințul de Wales, William.

Prințul William, mesaj înduioșător despre Regina Elisabeta a II-a: "Bunica spunea că durerea este prețul pe care îl plătim pentru iubire"
Sursa foto: Hepta/ Alpha Press
de Mia Lungu    |    10 Sep 2022   •   20:36

"Cu toate acestea, eu am pierdut o bunică. Și, deși deplâng pierderea ei, mă simt, de asemenea, incredibil de recunoscător. Am beneficiat de înțelepciunea și suportul Reginei până în cel de-al cincilea deceniu al meu de viață. Soția mea a avut parte, timp de douăzeci de ani, de îndrumarea ei. Cei trei copii ai mei au apucat să petreacă vacanțe cu ea și să-și creeze amintiri care vor dura toată viața.", a mai scris William, pe contul de Instagram al Prințului și Prințesei de Wales.

"Ea a fost alături de mine în momentele mele cele mai fericite. Și a fost alături de mine în cele mai triste zile din viața mea. Știam că această zi va veni, dar va trece ceva timp până când realitatea vieții fără Bunica se va simți cu adevărat reală. "

Îi mulțumesc pentru amabilitatea pe care a arătat-o ​​familiei mele și mie. Și îi mulțumesc în numele generației mele pentru că a oferit un exemplu de serviciu și demnitate în viața publică, care a fost dintr-o eră diferită, dar întotdeauna relevant pentru noi toți.

Bunica mea spunea că durerea este prețul pe care îl plătim pentru iubire. Toată tristețea pe care o vom simți în săptămânile următoare va fi mărturie a dragostei pe care am simțit-o pentru extraordinara noastră Regină. Îi voi onora memoria sprijinindu-l pe tatăl meu, Regele, cu tot ce pot."

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close