Antena 3 CNN Externe Probleme la Boeing: Unde să parcheze noile avioane 787 care au interdicţie la zbor

Probleme la Boeing: Unde să parcheze noile avioane 787 care au interdicţie la zbor

Probleme la Boeing: Unde să parcheze noile avioane 787 care au interdicţie la zbor
Sursa foto: Foto: worldcaredition.blogspot.com
de S.T.    |    20 Feb 2013   •   21:14

De cinci săptămâni aeronavele 787 Dreamliner nu mai au voie să zboare din cauza problemelor apărute la baterii, iar Boeing se confruntă din acest motiv cu o altă problemă, unde să parcheze avioanele care ies dintr-o fabrică gigant de lângă Seattle, relatează New York Times.
   
Boeing nu a dorit să oprească activitatea la fabrica din Everett, statul Washington, şi la o altă unitate din Charleston, astfel că săptămânal este produs un nou 787.

Boeing continuă producţia avionului 787 Dreamliner, însă suspendă livrările
   
"În prezent avem suficient spaţiu pentru parcarea avioanelor la Everett şi nu vom specula despre limitările din viitor", a declarat Marc Birtel, purtător de cuvânt al Boeing.
   
Persoane apropiate situaţiei au declarat însă că Boeing a luat legătura cu două mari companii specializate în stocarea avioanelor comerciale, pentru parcarea altor modele de aeronave care dintr-un motiv sau altul nu pot fi livrate imediat clienţilor.
   
Boeing a parcat avioanele pe terenurile fabricilor, pe pista de aterizare de la unitatea din Everett, precum şi pe o pistă a unui aeroport din apropiere.
   

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close