Antena 3 CNN Externe Două profesoare în pat cu un elev de 16 ani. Ce pedeapsă au primit acestea

Două profesoare în pat cu un elev de 16 ani. Ce pedeapsă au primit acestea

Două profesoare de limba engleză din Louisiana, au fost arestate după ce ar fi întreținut relații intime cu un elev de 16 ani.

Două profesoare în pat cu un elev de 16 ani. Ce pedeapsă au primit acestea
Sursa foto: FAcebook/DigitallyManila
de Alexandra Ionescu    |    15 Iul 2021   •   13:43

Controversata relație a început în vara anului 2014. Shelley Dufresne (32 de ani) a început să-i scrie elevului ei pe Facebook, de pe contul personal după ce acesta a plecat mai devreme de la școală, pe motiv că se simte rău.

Pe 22 august, profesoara l-a sărutat în sala de clasă. 

”În aceeași seară, eu și Shelly am întreținut relații intime pentru prima oară”, a spus tânărul.

Povestea de dragoste a continuat într-un mod ilicit o lungă perioadă, până când în peisaj a apărut prietena profesoarei, Rachel Respess (24 de ani), și amândouă l-au invitat pe băiat în apartamentul lui Rachel din New Orleans, unde l-au convins pe acesta să participe la un ménage à trois.

Băiatul a filmat partida, și a doua zi s-a lăudat tuturor colegilor cu isprava din noaptea precedentă. Și așa a aflat și poliția, potrivit NOLA.

Confruntat de poliție, acesta a mărturisit tot. Chiar dacă mai are puțin până să împlinească 17 ani, vârsta consimțământului sexual în Louisiana este de 17 ani, ceea ce înseamnă că cele două profesoare au încălcat legea și riscă 17 ani de închisoare. 

Conform avocatului uneia dintre femei, adolescentul ar fi făcut acel video pentru a o șantaja pe profesoară, după ce aceasta a îndrăznit să-l corecteze, în timpul orei.

”În orice moment, pot publica acest video, iar tu poți merge la închisoare și-ți poți pierde toată viața ta de acum”, ar fi spus elevul profesoarei. 

La finalul procesului, profesoarele au fost amendate și au primit o condamnare cu suspendare. Adolescentul nu a suferit nicio consecință.

 

×
Subiecte în articol: louisiana profesoara relatie
Parteneri
Vreme capricioasă de Paşte şi 1 Mai 2024. ANM: Semnal privind temperaturile
x close