Antena 3 CNN Externe Proprietara firmei care deţine TIR-ul implicat în accidentul din Ungaria: Şoferul nu era obosit, nu avea cum să adoarmă la volan

Proprietara firmei care deţine TIR-ul implicat în accidentul din Ungaria: Şoferul nu era obosit, nu avea cum să adoarmă la volan

Proprietara firmei care deţine TIR-ul implicat în accidentul din Ungaria: Şoferul nu era obosit, nu avea cum să adoarmă la volan
Sursa foto: Foto: www.hirado.hu
31 Oct 2011   •   12:45

Tir-ul implicat în accidentul din Ungaria este deţinut de o firmă de transport din municipiul Arad, ai cărei patroni sunt un fost poliţist de frontieră condamnat pentru ucidere din culpă şi mama acestuia. Femeia susţine că este puţin probabil ca şoferul să fi adormit la volan.

Compania care deţine camionul se numeşte Transalex şi are sediul într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Arad, informează Mediafax. Şoferul plecase în cursă duminică seară, la ora 22.00, şi transporta componente pentru mobilier din Arad în Germania.

Proprietarii firmei sunt un fost poliţist de frontieră şi mama acestuia. Femeia a declarat că şoferul TIR-ului nu era obosit, pentru că a plecat în cursă duminică seara, la ora 22.00, şi a vorbit cu el la telefon cu câteva minute înainte de producerea accidentului.

Femeia a spus că şoferul a ieşit din ţară prin Vama Nădlac, în cursul nopţii.

"Nu era obosit, nu cred că avea cum să adoarmă la volan, l-am contactat cu puţin înainte de producerea accidentului şi era în formă, chiar bine dispus", a declarat Maria Frăţilă, citată de Mediafax.

Maria Frăţilă şi fiul său, Alexandru Frăţilă, sunt proprietarii firmei de transport care deţine Tir-ul implicat în accident.

Alexandru Frăţilă este fost poliţist de frontieră din Arad, care a fost demis în 28 februarie 2011, după ce a fost condamnat definitiv pentru ucidere din culpă, în urma unui accident rutier.

Şoferul TIR-ului implicat în accidentul din Ungaria are 31 de ani, se numeşte Ovidiu Munteanu şi lucra la firma din Arad de trei ani. El a fost grav rănit în urma accidentului.

Catastrofă în Ungaria: 14 români au murit în urma unui accident rutier

VEZI IMAGINI CUTREMURĂTOARE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

ŞOSELELE MORŢII:  VEZI ALTE ACCIDENTE DIN UNGARIA SOLDATE CU ROMÂNI MORŢI

IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE DE LA ACCIDENTUL DIN UNGARIA


 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: accident rutier Vama Nadlac
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close