Antena 3 CNN Externe Prostituţie în numele religiei. Adolescentele din India, vândute în bordeluri chiar de părinţi

Prostituţie în numele religiei. Adolescentele din India, vândute în bordeluri chiar de părinţi

Prostituţie în numele religiei. Adolescentele din India, vândute în bordeluri chiar de părinţi
Sursa foto: Foto: CNN
de O.P.    |    26 Sep 2011   •   08:57

Copii fără copilărie. Astfel poate fi descrisă în câteva cuvinte situaţia fetelor din India, care sunt vândute bordelurilor de lux chiar de către părinţii lor. Viaţa indienilor se împarte între lupta nebună pentru supravieţuire şi respectarea cu stricteţe a dogmelor şi practicilor religioase.

Fetiţele, care abia au atins vârsta pubertăţii sunt vândute bordelurilor pentru a întreţine relaţii sexuale cu bărbaţii bogaţi din India. Acest caz a fost semnalat unui reporter CNN chiar de către Anil kapoor, vedeta filmului "Slumdog Millionaire".

Naşterea unei fetiţe într-o familie aduce mare bucurie, însă ascunde o latură amară şi întunecată: fetele sunt cele care îşi întreţin familia, fiind vândute pentru a face sex.

Aceasta este o practică des întâlintă în familiile indiene şi a intrat în legea nescrisă a oamenilor de rând din India. Această tradiţie se trage din devdasi, cultura ce presupune o viaţă dedicată practicării sexului, în numele religiei, în numele dumnezeilor. Dacă în vechime aceasta practică presupunea ca tinerele să îi distreze pe prinţii şi nobilii indieni, în prezent ea s-a transformat în prostituţie în toată regula.
Fetele care practică prostituţia în numele religiei sunt mândre de statutul lor: "Dacă majoritatea indienilor trăiesc cu 1 dolar pe zi, noi reuşim să strângem chiar şi 20 de dolari pe zi, iar asta înseamnă enorm pentru noi şi familiile noastre. Am reuşit să-mi căsătoresc ambii fraţi cu banii pe care i-am făcut din această practică mult blamată".

Organizaţiile mondiale pentru respectarea drepturilor omului încearcă de foarte multă vreme să interzică aceste practici.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close