Antena 3 CNN Externe Puerto Rico. 7 morţi şi 19 răniţi, în urma unui schimb de focuri la un bar de noapte

Puerto Rico. 7 morţi şi 19 răniţi, în urma unui schimb de focuri la un bar de noapte

Puerto Rico. 7 morţi şi 19 răniţi, în urma unui schimb de focuri la un bar de noapte
Sursa foto: crime
19 Oct 2009   •   13:57

Masacru pe insula americană din Caraibe, Puerto Rico. Şapte oameni au fost ucişi într-un schimb de focuri, la petrecerea de redeschidere a unui bar abia renovat. Motivele atacului sunt necunoscute. Măcelul vine a doua zi după o altă crimă care i-a şocat pe americani: o tânără şi-a împuşcat cei doi copii - unul a murit, iar celălalt este grav rănit.

Focul armelor automate s-a dezlănţuit în locul muzicii aşteptate de zeci de oameni, la sărbătorirea redeschiderii unui mic bar din Puerto Rico. Potrivit martorilor, doi indivizi înarmaţi au început să tragă, de cum au intrat pe uşă. Urmele de gloanţe arată că s-a folosit cel puţin un automat Kalaşnikov.

Trei oameni au fost ucişi în interiorul localului iar alţi trei - afară. Unei persoane i s-a constatat decesul când a fost adusă la spital. Circa 19 răniţi sunt internaţi în diferite spitale din oraş.

Printre cei grav răniţi se numără o fetiţă de nouă ani şi o femeie însărcinată care a pierdut copilul. Poliţiştii cred că masacrul este legat de lupta dintre bandele rivale de traficanţi de droguri. Ancheta va fi dificilă, deoarece localnicii se feresc să dea informaţii poliţiei.

Mai puţin clar este mobilul crimei de sâmbătă, de la Los Angeles. Un copil de cinci ani a murit iar fratele său, de numai un an, este în stare critică după ce au fost împuşcaţi de propria lor mamă. Femeia i-a chemat chiar ea pe poliţişti iar când au sosit, le-a cerut s-o omoare şi a încercat să se arunce de la balcon, spunând că şi-a distrus viaţa. Ea a fost, însă, salvată şi arestată.

Antena 3

×
Subiecte în articol: SUA focuri de arma
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close