Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin: ”Prețurile cresc în Occident, dar nu din vina noastră. Încearcă să dea vina pe noi pentru rezultatele propriilor greșeli”

Vladimir Putin: ”Prețurile cresc în Occident, dar nu din vina noastră. Încearcă să dea vina pe noi pentru rezultatele propriilor greșeli”

În cadrul ședinței convocate de președintele rus Vladimir Putin cu principalii miniștri și șefi de instituții pe tema crizei economice, liderul de la Kremlin a vorbit despre prețurile crescute în Occident, și despre strategia Rusia de a rezolva problemele care decurg din creșterea cererii de bunuri

Vladimir Putin: ”Prețurile cresc în Occident, dar nu din vina noastră. Încearcă să dea vina pe noi pentru rezultatele propriilor greșeli”
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    10 Mar 2022   •   17:23

”Prețurile cresc acolo, dar nu din vina noastră. Ei încearcă să dea vina pe rezultatele propriilor greșeli".

"Ei fac apel la cetățenii lor să-și strângă cureaua, să se îmbrace cu căldură și să arate că sancțiunile pe care ni le impun drept motiv pentru agravarea situației lor. Totul pare foarte ciudat", a spus președintele Putin.

Rusia își îndeplinește în totalitate toate obligațiile în domeniul aprovizionării cu energie”, a subliniat el.

Președintele rus Vladimir Putin este încrezător că autoritățile vor rezolva toate problemele, deși nivelul cererii pentru unele bunuri este acum în creștere.

"Este clar că în astfel de momente, desigur, cererea oamenilor pentru anumite grupe de mărfuri crește. Dar nu avem nicio îndoială că vom rezolva toate aceste probleme într-un mod calm".

"Treptat, oamenii se vor orienta, vor înțelege că pur și simplu nu există evenimente pe care să nu le putem rezolva, pur și simplu nu există".

"Da, sunt probleme care necesită o atenție specială", a recunoscut președintele, potrivit TASS.

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina
Parteneri
Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat
x close