Antena 3 CNN Externe Putin: Sexul în grup e mai bun decât cel normal. Participanţii pot lua şi pauze. În ce context a făcut preşedintele rus această declaraţie

Putin: Sexul în grup e mai bun decât cel normal. Participanţii pot lua şi pauze. În ce context a făcut preşedintele rus această declaraţie

Putin: Sexul în grup e mai bun decât cel normal. Participanţii pot lua şi pauze. În ce context a făcut preşedintele rus această declaraţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Sep 2012   •   09:32

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că sexul în grup este mai bun decât cel normal pentru că participanţii pot lua şi pauze. Putin a făcut această observaţie joi în timpul unui interviu televizat, relatează The Telegraph. 

Unii fani ai sexului în grup spun că e chiar mai bun decât cel în două persoane pentru că, la fel ca în cazul muncilor colective, participanţii îşi pot lua şi pauze din când în când”, a spus preşedintele rus în primul interviu televizat realizat după învestirea în funcţie.

Comentariul a fost făcut în contextul cazului Pussy Riot. Putin a povestit cum una dintre cele trei membre ale formaţiei a participat la o orgie sexuală care a avut loc în 2008 la Muzeul de Biologie din Moscova.

Putin nu a dorit să facă nici un comentariu pe baza verdictului dur dat de magistraţii ruşi în cazul Pussy Riot, dar nu a avut nici o reţinere să comenteze orgia din muzeu.

Au făcut sex în grup într-un loc public. Ei au spus că este problema lor pentru că oamenii au dreptul să facă ce vor din punct de vedere sexual. Autorităţile au intervenit însă pentru că orgia a avut loc într-un spaţiu public”, a spus preşedintele.






 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close