Antena 3 Externe Raiduri aeriene siriene şi ruse, în estul Siriei - OSDO: "Treizeci de civili, inclusiv 13 copii, au fost ucişi"

Raiduri aeriene siriene şi ruse, în estul Siriei - OSDO: "Treizeci de civili, inclusiv 13 copii, au fost ucişi"

22 Ian 2016   •   20:49
Raiduri aeriene siriene şi ruse, în estul Siriei - OSDO: "Treizeci de civili, inclusiv 13 copii, au fost ucişi"

Cel puţin 30 de civili, inclusiv 13 copii, au fost ucişi vineri în estul Siriei, în urma bombardamentelor efectuate de aviaţia siriană şi de cea rusă, anunţă Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citat de site-ul cotidianului Le Figaro.

Raidurile aeriene au avut loc în provincia Deir Ezzor, situată în estul Siriei.

"Treizeci de civili, inclusiv 13 copii, au fost ucişi în localitatea Tabiya Jazira de aviaţia regimului Bashar al-Assad şi de cea rusă", a comunicat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

Localitatea Taliya Jazira este situată la 20 de kilometri est de oraşul Deir Ezzor, capitala provinciei cu acelaşi nume.

Siria se confruntă, începând din martie 2011, cu revolte reprimate violent şi cu un conflict militar între serviciile de securitate subordonate regimului Bashar al-Assad, forţele opoziţiei şi grupuri teroriste, inclusiv organizaţia sunnită Stat Islamic (Stat Islamic în Irak şi Siria / Stat Islamic în Irak şi Levant). Bilanţul conflictului depăşeşte 250.000 de morţi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close