Antena 3 CNN Externe Reacția companiei Samsung, după ce unui bărbat i-a explodat telefonul mobil: „Bateria integrată în dispozitiv nu a fost produsă de Samsung”

Reacția companiei Samsung, după ce unui bărbat i-a explodat telefonul mobil: „Bateria integrată în dispozitiv nu a fost produsă de Samsung”

Reacția companiei Samsung, după ce unui bărbat i-a explodat telefonul mobil: „Bateria integrată în dispozitiv nu a fost produsă de Samsung”
Sursa foto: FOTO: captură video
06 Oct 2017   •   16:43

UPDATE: Reprezentanții companiei Samsung reacționează, după ce unui bărbat din Indonezia i-a explodat telefonul mobil și neagă că bateria integrată în dispozitiv a fost produsă de Samsung sau de de o altă companie autorizată de Samsung.

„În urma unor investigatii amănunțite, am descoperit că bateria integrata în dispozitiv nu a fost produsă de Samsung și nici de o companie autorizată de Samsung. Sperăm într-o recuperare cat mai rapida a utilizatorului si recomandam cu tarie tuturor utilizatorilor nostri sa foloseasca doar produse Samsung originale și baterii aprobate, care au fost create special pentru produsele Samsung. Prioritatea Samsung este să ofere utilizatorilor experiențe sigure și plăcute susținute de controale de calitate stricte și standarde înalte de siguranță” au declarat reprezentanții companiei.

Stire inițială: Imagini șocante au fost suprinse în Indonezia cu un bărbat, care a fost doborât la pământ după ce i-a explodat telefonul Samsung, potrivit Daily Mail.

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum telefonul mobil, care se afla în buzunarul cămășii bărbatului, a început să se umfle apoi când acesta a vrut să-l scoată, telefonul a început să scoată mai multe scântei.

De asemenea, o cantitate semnificativă de fum a început să iasă din el.

La scurt timp, bărbatul a fost aruncat pe podea de fluxul exploziei, iar spatele acestuia pur și simplu a luat foc.

Norocul său a fost că i-au sărit în ajutor oamenii care se aflau în apropiere și au văzut întreaga scenă.

×
Subiecte în articol: Samsung telefon mobil dispozitiv
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close