Antena 3 CNN Externe Regina Marii Britanii a fost reclamată la poliție. Care a fost motivul

Regina Marii Britanii a fost reclamată la poliție. Care a fost motivul

Regina Marii Britanii a fost reclamată la poliție. Care a fost motivul
Sursa foto: Foto: captura Youtube
23 Iun 2017   •   17:05

După ce Regina Elizabeta a II-a a ținut discursul de deschidere a sesiunii Parlamentului, polițiștii din West Yorkshire au primit un apel în care un cetățean reclama faptul că suverana Marii Britanii nu putra centură de sigurană în limuzina care a dus-o la Westminster.

Potrivit telegraph.co.uk, regina a fost raportată Politiei din West Yorkshire pentru că nu a purtat o centură de siguranță în mașina oficială. Reclamația a fost făcută de o persoană care a sunat la numărul de urgență 999 și a fost confirmată de secția de poliție printr-o postare pe contul de Twitter: ”Primit apel la 999 pentru a reclama faptul că Regina nu poartă centură”.

”Regina are grijă să se asigure că toate activitățile ei în nume propriu sunt îndeplinite în strictă conformitate cu legea”, se arată pe site-ul oficial al Familiei Regale.

Conform legislației rutiere din Marea Britanie o persoană poate fi amendată cu 500 de lire pentru nepurtarea centurii, dar există și excepții precum condusul cu spatele sau mașinile de poliție, pompieri sau ambulanțele.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close