Antena 3 CNN Externe Regina Paola a Belgiei a suferit un accident vascular cerebral

Regina Paola a Belgiei a suferit un accident vascular cerebral

Regina Paola a Belgiei a suferit un accident vascular cerebral
Sursa foto: Foto: monarchie.be
26 Sep 2018   •   16:07

Regina Paola a Belgiei, în vârstă de 81 de ani, mama regelui Philippe, a suferit un accident vascular cerebral (AVC) în noaptea de marţi spre miercuri, la Veneţia, în Italia, şi urma să fie repatriată de urgenţă, potrivit presei belgiene şi italiene, relatează AFP.

Contactat de AFP la Bruxelles, serviciul de comunicare al palatului regal nu a fost în măsură să răspundă imediat. ”Se pregăteşte o comunicare”, a anunţat palatul. În ultimii ani, Paola s-a confruntat în mai multe rânduri cu probleme de sănătate. În septembrie 2015 ea a fost nevoită să respecte o ”perioadă de repaus total”, din cauza unor probleme de aritmie cardiacă.

Potrivit radioteleviziunii belgiene francofone RTBF, Paola urma să fie ”repatriată de urgenţă cu avionul” către Belgia miercuri după-amiaza, prin baza aeriană militară de la Melsbroek, în apropiere de Bruxelles.

Regina Paola, de origine italiană, s-a căsătorit cu Albert al II-lea, care a domnit din 1993 în 2013, când a abdicat în favoarea fiului său Philippe, în prezent în vârstă de 58 de ani, scrie News.ro.

×
Subiecte în articol: accident vascular cerebral
Parteneri
Horoscop 21 martie 2023. Zodiile care dau lovitura!
x close