"Regina talk show-urilor", în topul Forbes: Oprah Winfrey, cea mai influentă vedetă din America

de S.T.    |    15 Mar 2013   •   14:28
"Regina talk show-urilor", în topul Forbes: Oprah Winfrey, cea mai influentă vedetă din America Foto: thecomplexmedia.com

Realizatoarea şi prezentatoarea de televiziune Oprah Winfrey a fost desemnată cea mai influentă vedetă din America, pentru al doilea an consecutiv, într-un top realizat de revista Forbes, informează contactmusic.com.
   
Supranumită "regina talk show-urilor", Oprah Winfrey a reuşit să se claseze pe primul loc în acest top, ca şi anul trecut, graţie interviului realizat cu ciclistul american Lance Armstrong.

Fostul septuplu câştigător al Turului Franţei a recunoscut în acea discuţie cu Oprah Winfrey că s-a dopat şi a folosit o serie de practici ilegale pentru a-şi stimula performanţele sportive.
   
Oprah Winfrey a obţinut 48% din totalul voturilor exprimate şi l-a depăşit cu un singur procent pe cineastul Steven Spielberg, clasat pe locul al doilea.
   
Cineaştii Martin Scorsese, Ron Howard şi George Lucas completează Topul 5 al celor mai influente vedete din America.
   
Din topul realizat de editorii de la Forbes mai fac parte Bono, solistul trupei U2, şi actorul şi regizorul american Clint Eastwood.

Parteneri
x close