Antena 3 CNN Externe Revistă deţinută de Berlusconi: Patrizia D'Addario a primit un milion de euro pentru a-l discredita pe premier

Revistă deţinută de Berlusconi: Patrizia D'Addario a primit un milion de euro pentru a-l discredita pe premier

Revistă deţinută de Berlusconi: Patrizia D'Addario a primit un milion de euro pentru a-l discredita pe premier
07 Feb 2010   •   23:51


O revistă deţinută de Silvio Berlusconi notează că fosta prostituată Patrizia D'Addario, care susţine că şi-a petrecut o noapte cu premierul italian, ar fi fost plătită cu aproximativ un milion de euro în cadrul unui complot de discreditare a lui Berlusconi.

Potrivit săptămânalului italian, citat de The Sunday Times, procurorii o investighează pe Patrizia D'Addario, în vârstă de 42 de ani, care este suspectată de participare la complot.


Femeia respinge, însă, acuzaţiile, pe care le consideră "fanteziste". Ea spune că este urmărită pentru dezvăluirile sale referitoare la aventura sa cu Berlusconi.

Revista care publică aceste acuzaţii face parte din trustul media al lui Silvio Berlusconi. Jurnaliştii susţin că D'Addario şi alte cunoştinţe ale acesteia deţin câteva conturi bancare în Italia şi în străinătate. În plus, ei spun că fosta prostituată a transferat 1,5 milioane de euro din Italia într-un cont din Qatar cu opt luni înainte de a dezvălui relaţia sa cu Berlusconi.

Silvio Berlusconi a fost acuzat de mai multe femei, majoritatea dame de companie, că a oferit bani în schimbul unor servicii sexuale. În plus, au apărut mai multe poze de la aşa-zisele orgii ale premierului. În fotografii, apăreau mai mulţi bărbaţi în pielea goală şi femei îmbrăcate sumar.

Între timp, Berlusconui a recunoscut că nu este "un sfânt", însă a precizat că nu-şi aminteşte de Patrizia D'Addario şi că nu a plătit pentru sex.

La petrecerile premierului italian a participat şi Ioana Vişan, o româncă despre care se spunea că devenise chiar dama de companie preferată a demnitarului italian.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close