Antena 3 CNN Externe Oameni din întreaga lume fac rezervări la Airbnb-uri în Ucraina, fără a merge acolo | Campania ingenioasă din mediul online pentru ajutarea ucrainenilor

Oameni din întreaga lume fac rezervări la Airbnb-uri în Ucraina, fără a merge acolo | Campania ingenioasă din mediul online pentru ajutarea ucrainenilor

O campanie ingenioasă pentru ajutarea Ucrainenilor a luat amploare în mediul online. Oamenii din întreaga lume fac rezervări la Airbnb-urile din Ucraina, fără a merge acolo de fapt, pentru a-i ajuta cu bani pe ucrainenii afectați de efectele războiului.

Oameni din întreaga lume fac rezervări la Airbnb-uri în Ucraina, fără a merge acolo | Campania ingenioasă din mediul online pentru ajutarea ucrainenilor
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    05 Mar 2022   •   23:31

Airbnb-urile din Ucraina au fost copleșite de rezervările făcute de oamenii din întreaga lume în ultimele zile.

Persoanele care fac aceste rezervări nu au de gând să meargă acolo de fapt.

Această inițiativă face parte dintr-o campanie ingenioasă pornită în mediul online, prin care oamenii încearcă să îi ajute cu bani pe ucrainenii afectați de efectele războiului.

Ideea a luat amploare. Pe 2 și 3 martie, oamenii din întreaga lume au rezervat peste 61.000 de nopți în Ucraina, peste jumătate dintre ele fiind rezervate de americani, potrivit unui purtător de cuvânt al Airbnb.

CNN a vorbit cu oameni din Statele Unite, Regatul Unit și Australia care au făcut rezervări în ultimele zile în Airbnb-urile din Ucraina.

”Azi au venit peste 10 rezervări. Acest lucru a fost surprinzător, ne ajută foarte mult în acest moment”, a declarat Bondarenko, un bărbat în vârstă de 36 de ani.

”Le-am spus multor rude și prieteni că plănuiesc să folosesc acești bani pentru a-i ajuta pe oamenii noștri care au nevoie de ei în acest moment”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Airbnb.

×
Subiecte în articol: Airbnb Ucraina
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close