Antena 3 CNN Externe Roger Waters, de la Pink Floyd, susținător al lui Putin: „Vreți să începeți un război cu rușii? Cu ce v-au greșit?”

Roger Waters, de la Pink Floyd, susținător al lui Putin: „Vreți să începeți un război cu rușii? Cu ce v-au greșit?”

Roger Waters, de la Pink Floyd, susținător al lui Putin:  „Vreți să începeți un război cu rușii? Cu ce v-au greșit?”
Sursa foto: foto- Youtube
28 Aug 2018   •   20:29

Roger Waters, basistul și cofondatorul trupei Pink Floyd, a declarat, în cadrul unui interviu că Rusia avea dreptul să ocupe Sevastopolul. Mai mult, s-a arătat un susținător al liderului Rusiei, Vladimir Putin

„Geopolitica nu a fost niciodată punctul meu forte, dar știu că Sevastopolul este foarte important pentru ruși și pentru Rusia. Sunt mai multe tratate și documente în virtutea cărora Rusia are toate drepturile asupra Orașului. Schimbarea puterii în Ucraina (a regimului fostului președinte prorus Viktor Ianukovici, n.r.), în spatele căreia s-a aflat Washingtonul, a provocat, pur și simplu, Moscova să reacționeze”, a spus Roger Waters.

Muzicianul a mai spus că se încearcă demonizarea lui Putin și Rusiei. „Vreți să începeți un război cu rușii? Sunteți nebuni? Chiar nu știți cu cine vă confruntați? Rusii v-au eliberat de fasciști cu prețul vieții de 20 de milioane de cetățeni ai lor și vreți să vă luptați cu ei? Cu ce v-au greșit?”. 

Roger Waters urmează să susțină o serie de concerte în doar câteva zile, pe 30 august, la Moscova. 

×
Subiecte în articol: Moscova Vladimir Putin
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close