Antena 3 CNN Externe Român arestat după ce a îngrozit o localitate din Italia. A bătut oamenii pe stradă şi a vandalizat mai multe maşini

Român arestat după ce a îngrozit o localitate din Italia. A bătut oamenii pe stradă şi a vandalizat mai multe maşini

Românul a semânat teroare în rândul localnicilor din Florenţa, Italia. Potrivit martorilor, individul s-a luat la bătaie, din senin, cu trecătorii aflaţi în faţa lui şi a vandalizat mai multe maşini parcate. O femeie a ajuns la spital cu un femur fracturat. În cele din urmă, românul agresiv a fost arestat şi dus direct la închisoare.

Român arestat după ce a îngrozit o localitate din Italia. A bătut oamenii pe stradă şi a vandalizat mai multe maşini
de Claudia Popovici    |    30 Sep 2020   •   23:01

Nimeni nu a putut să explice furia din ochii românului care, din senin, a vandalizat mai multe maşini parcate pe o stradă din Florenţa, Italia. Ieşit total din minţi, individul nu s-a oprit aici şi a început să lovească cu pumnii şi picioarele toţi trecătorii care au avut ghinionul să îi treacă prin faţă.

Potrivit martorilor, agresorul în vârstă de 32 de ani a lovit cu pumnul un bărbat în spate şi un băiat în claviculă. Apoi, a urmat o femeie, în vârstă de 83 de ani, care din cauza loviturilor primite a căzut la pământ şi şi-a fracturat un femur.

Între timp, bărbatul şi-a continuat pornirile violente. A vandalizat mai multe maşini şi într-un final a reuşit să scoată şi un capac de canalizare, pe care l-a aruncat în geamul unei mașini parcate pe strada de vis-a-vis.

Martorii îngroziţi au chemat imediat carabinierii

Potrivit ilprimatonazionale.it octogenara cu femurul fracturat a fost transportată ​​la camera de urgență a spitalului Careggi, unde a rămas internată pentru 30 de zile.

În cele din urmă, individul violent a fost prins de carabinieri şi dus la închisoare sub acuzaţiile de distrugere, loviri şi vătămare corporală.

Opinia publică din Italia este şocată de gestul conaţionalilor noştri. În ultima vreme, au fost semnalate mai multe cazuri de violenţa provocate de românii care locuiesc şi muncesc în Italia.

Zilele trecute, doi români au fost arestaţi după ce s-au luat la bătaie cu agenţii de pază dintr-un supermarket din cauza măştilor.

Citeşte întrega ştire aici: Doi români s-au luat la bătaie cu agenţii de pază dintr-un magazin din Italia pentru că nu purtau măşti de protecţie

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close