Antena 3 CNN Externe Român prins în baza probelor ADN, la 17 ani după comiterea unui jaf. Victima a murit între timp din cauze naturale

Român prins în baza probelor ADN, la 17 ani după comiterea unui jaf. Victima a murit între timp din cauze naturale

La aproape 17 ani de la evenimentul care a avut loc în august 2004, carabinierii din Cuorgnè și compania Ivrea au raportat, la începutul lunii iulie 2021, un român în vârstă de 42 de ani, cu reședința în Moncalieri, responsabil pentru un furt.

Român prins în baza probelor ADN, la 17 ani după comiterea unui jaf. Victima a murit între timp din cauze naturale
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    02 Iul 2021   •   20:10

Acum 17 ani, după ce a spart o fereastră, hoțul intraseră în casă și reușiseră să fure patru puști (deținute legal de victimă), televizoare, camere, obiecte din aur și argint, instrumente muzicale, toate la o valoare de aproximativ 30 de mii de euro.

Ghinionul românului este că a lăsat în drumul său două mucuri de țigară.

Carabinierii departamentului de investigații științifice din Parma reușiseră să extragă profilul genetic aferent, fără a fi totuși capabil să-l asocieze cu un nume, cel puțin până astăzi.

În urma unor investigații biologice aprofundate, a fost în cele din urmă posibil să se dea o identitate autorului furtului.

Victima furtului, un brutar, nu a putut avea satisfacția de a-l vedea pe hoț încătușat, deoarece a murit acum câțiva ani.

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close