Antena 3 CNN Externe Româncă expulzată dintr-un oraș din Italia, după ce a provocat un incendiu în spital

Româncă expulzată dintr-un oraș din Italia, după ce a provocat un incendiu în spital

O româncă în vârstă de 40 de ani a fost expulzată dintr-un oraș din Italia, după ce a provocat un incendiu într-un spital.

Româncă expulzată dintr-un oraș din Italia, după ce a provocat un incendiu în spital
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Oct 2023   •   17:39

Totul s-a petrecut la Spitalul Torrette din Ancona, Italia, după ce românca a provocat un incendiu în Secția de Urgențe a unității medicale.

Înainte de acest moment, femeia fusese văzută pe stradă de polițiștii italieni într-o stare avansată de ebrietate, motiv pentru care au luat-o și au dus-o la spital pentru îngrijiri medicale.

Acolo, folosindu-se de o brichetă, femeia a dat foc tărgii pe care se afla.

Personalul medical a intervenit rapid și a stins incendiul, însă fumul masiv a inundat cele două săli de așteptare din spital, oamenii fiind evacuați de autorități.

Citește și: Româncă stabilită în Israel: "A fost panică. Am auzit sirenele dimineaţa, am luat copiii și am fugit. Străzile sunt goale"

Mai mult, carabinierii sosiți la fața locului au legitimat-o pe româncă și au constatat că aceasta avea antecedente penale.

Astfel, fiind considerată un pericol pentru comunitate, românca a primit interdicția de a mai intra pe teritoriul orașului Ancona timp de trei ani.

×
Subiecte în articol: Italia romanca incendiu spital
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close