Antena 3 CNN Externe Romney încearcă să îi fure voturile lui Obama? Video care încearcă să demonstreze asta

Romney încearcă să îi fure voturile lui Obama? Video care încearcă să demonstreze asta

Romney încearcă să îi fure voturile lui Obama? Video care încearcă să demonstreze asta
Sursa foto: Foto: Youtube
06 Noi 2012   •   23:36

Coincidență sau mașină de vot defectă? Aparatul din acest film este de la aceeași companie care a instalat software-uri de ultim minut în Ohio, scrie forbes.com.

”Eu și soția mea am mers la cabinele de vot în această dimineață înainte de începerea lucrului. Mai erau 4 doamne în vârstă în sală și 3 cabine de vot, similare unui proiect de știință echitabil.

Am încercat să selectăm întâi Obama, dar Romney era evidențiat. Am deselectat Romney și am încercat din nou Obama, de data aceasta cu mai multă atenție, dat votul a fost pus din nou pe Romney. Fiind un dezvoltator de software, imediat am intrat în modul de depanare. Am crezut că prima calibrare a fost oprită și am încercat selectarea Jill Stein pentru a-l evidenția de fapt pe Obama. Nu a mers. Jill Stein a fost selectat bine. Apoi am deselectat și am încercat și celelalte butoane. Toate mergeau bine, în afară de cel pentru Obama.

I-am întrebat și pe ceilalți alegători dacă au avut probleme și au declarat că nu. Apoi am chemat un voluntar care mi-a răspuns: ”Nu e nici un motiv pentru care să va faceți griji, totul va fi bine." Apoi s-a întors la ce făcea. Așa că atunci am înregistrat acest video.

Există o mulțime de speculații că filmul este editat. Eu nu sunt tipul ”video”, dar dacă este posibil să se dovedească dacă un video a fost sau nu editat eu binevoiesc să ofer filmul brut pentru oricine care este dispus să facă acest lucru. Imaginile sunt un rezultat al camerei de filmat de pe telefonul meu Android, nimic mai mult.


×
Subiecte în articol: Ohio Mitt Romney
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close