Antena 3 Externe RUSIA se va întoarce împotriva R. Moldova. Una din cele mai puternice ţări din Europa avertizează asupra dezastrului

RUSIA se va întoarce împotriva R. Moldova. Una din cele mai puternice ţări din Europa avertizează asupra dezastrului

de O.P.    |    25 Feb 2015   •   06:44
RUSIA se va întoarce împotriva R. Moldova. Una din cele mai puternice ţări din Europa avertizează asupra dezastrului

Republica Moldova şi Ţările Baltice riscă să fie destabilizate de Rusia, dacă Uniunea Europeană nu va menţine sancţiunile impuse Moscovei, a spus Premierul Marii Britanii.

David Cameron a făcut afirmaţia în faţa membrilor unei comisii a Parlamentului britanic. El a avertizat că ar putea fi consecinţe extrem de grave pentru toată Europa, dacă Uniunea nu va avea o poziţie fermă faţă de Vladimir Putin în criza ucraineană.

Altfel, Republica Moldova şi Ţările Baltice ar putea fi şi ele vizate de Rusia, a avertizat Cameron. Şeful guvernului britanic a mai spus că ar fi un miracol ca armistiţiul din Ucraina să fie respectat.

Şi a transmis că, dacă Rusia nu-şi va retrage trupele din această ţară, Uniunea Europeană trebuie să-i impună noi sancţiuni economice.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close