Antena 3 Externe S-a însurat cu victima sa de 13 ani, dar nu scapă de acuzaţia de VIOL

S-a însurat cu victima sa de 13 ani, dar nu scapă de acuzaţia de VIOL

de G.C.P    |    23 Mai 2013   •   14:18
S-a însurat cu victima sa de 13 ani, dar nu scapă de acuzaţia de VIOL

Procurorii spun că au declanşat urmărirea penală a unui bărbat din Malaiezia, pe care îl acuză că a avut raporturi sexuale cu o fetiţă de 13 ani, iar apoi s-a căsătorit cu ea.

Riduan Masmud, de 40 de ani, manager de restaurant, a fost acuzat că a violat-o pe micuţă într-o parcare din Borneo, iar avocatul său susţine că bărbatul a luat-o de nevastă pe victimă săptămâna aceasta.

Activiştii Drepturilor Omului condamnă vehement legile care permit căsătoriile fetelor musulmane foarte tinere, sub oblăduirea legii islamice.

Procurorul General malaiezian, Abdul Gani Patail, a declarat că autorităţile rămân pe poziţii şi îşi menţin acuzaţiile. În prezent, se cercetează probele ADN şi se adună dovezi împotriva acuzatului.

Riduan este deja căsătorit cu o altă femeie, cu care are patru copii. Conform legislaţiei din ţara asiatică, un bărbat malaiezian are voie să fie însurat cu patru femei concomitent, relatează AP.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close