Antena 3 CNN Externe S.U.A: Supraviețuire incredibilă a unui adolescent în trenul de aterizare al avionului, deasupra Pacificului

S.U.A: Supraviețuire incredibilă a unui adolescent în trenul de aterizare al avionului, deasupra Pacificului

S.U.A: Supraviețuire incredibilă a unui adolescent în trenul de aterizare al avionului, deasupra Pacificului
Sursa foto: foto: Fu Qi / XINHUA FLUX
21 Apr 2014   •   13:58

Un adolescent a supraviețuit unui zbor din California în Hawaii în trenul de aterizare al unui avion de pasageri, a anunțat duminică o companie aeriană, relatează AGERPRES.
Adolescentul, în vârstă de 16 ani, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost descoperit de angajații companiei aeriene după ce zborul 45 al Hawaiian Airlines a aterizat duminică dimineață la Maui, venind de la San Jose (California), a precizat operatorul aerian. Angajații au informat apoi serviciul de securitate.

Oficiali ai FBI au confirmat că băiatul a călătorit de la San Jose la Maui în trenul de aterizare al avionului, potrivit companiei. Timpul de zbor de la San Jose la Hawaii este de peste cinci ore. FBI a precizat că băiatul era din Santa Clara, California, și fugise de acasă. El și-a pierdut imediat cunoștința, în contextul în care temperatura în trenul de aterizare a scăzut până la minus 62 de grade Celsius.

Hawaiian Airlines a precizat că nu știe cum a reușit băiatul să supraviețuiască la altitudinea de zeci de mii de metri la care avioanele zboară de obicei pe acea rută deasupra Pacificului.

"Principala noastră preocupare în prezent este sănătatea băiatului, care a avut un noroc extraordinar că a supraviețuit", a transmis Hawaiian Airlines într-un comunicat, adăugând că, împreună cu contractorii săi din San Jose, este "pregătită să ajute diferitele agenții guvernamentale în investigarea incidentului".×
Subiecte în articol: SUA hawaii

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close