Antena 3 CNN Externe Sarkozy, la prima vizită în SUA după alegerea lui Obama, a mâncat la un fast-food (VIDEO)

Sarkozy, la prima vizită în SUA după alegerea lui Obama, a mâncat la un fast-food (VIDEO)

Sarkozy, la prima vizită în SUA după alegerea lui Obama, a mâncat la un fast-food (VIDEO)
Sursa foto: sarkozy
31 Mar 2010   •   23:38

Preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, şi soţia sa, Carla Bruni, au vizitat Statele Unite, pentru prima dată de la alegerea lui Obama la Casa Albă. Şi dacă tot au ajuns aici, cei doi francezi n-au ratat ocazia de a lua masa la un fast-food.

Obama şi Sarkozy au vrut să demonstreze că sunt cei mai buni prieteni din lume. Mai ales că, de multă vreme, presa speculează că cei doi lideri nu prea se înghit. La Casa Albă preşedintele american şi cel francez s-au întrecut în zâmbete, complimente şi, desigur, au anunţat că au căzut de acord în privinţa majorităţii subiectelor de pe ordinea de zi.

?Ne-am înţeles să lucrăm în continuare agresiv pentru a susţine recuperarea economică globală şi pentru a crea locuri de muncă? a declarat Barack Obama.

?În privinţa Afganistanului, susţinem politica lui Obama. Nu ne permitem să pierdem războiul. Luptând în Afganistan, luptăm pentru securitatea mondială? a spus şi preşedintele francez.

În Statele Unite, preşedintele Sarkozy a fost însoţit, aproape peste tot, de soţie. Iar jurnaliştii scriu că şi aici era ceva de demonstrat. Cuplul a vrut să închidă gura ziarelor care au scris în ultima vreme că cei doi se înşeală reciproc şi sunt în pragul divorţului. Înainte de a fi primiţi la Casa Albă, soţii Sarkozy au ţinut să ia masa în stil american, la fast-food din Washington.

Jurnaliştii nu au scăpat, nici zilele acestea, ocazia de a scrie despre complexul legat de înălţime al liderului de la Paris. Se pare că Sarkozy a adus cu el, în Statele Unite, un pupitru mai mic, făcut la comandă. L-a folosit în timpul unui discurs de la Universitatea Columbia din New York, pentru a părea mai înalt şi mai sigur pe el.



Observator

×
Subiecte în articol: sarkozy fast food SUA Obama
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close