Sărutul de adio a eliberat-o din ghearele morţii. Vezi aici povestea emoţionantă a unei fetiţe care s-a agăţat de viaţă

de S.T.    |    21 Iul 2012   •   11:10
Sărutul de adio a eliberat-o din ghearele morţii. Vezi aici povestea emoţionantă a unei fetiţe care s-a agăţat de viaţă Foto: Daily Mail

O fetiţă a scăpat ca prin minune din ghearele morţii, deşi doctorii considerau că nu mai există nicio şansă ca ea să trăiască şi se pregăteau să o deconecteze de la aparatele ce o ţineau în viaţă.

Jennifer şi-a sărutat fetiţa în vârstă de 14 luni la acea vreme, Alice, pentru a-şi lua adio de la ea, relatează dailymail.co.uk, dar micuţa a rămas în viaţă.

Fetiţa suferise de o formă complicată de meningită cu o lună în urmă, apoi rinichii îi cedaseră şi se afla în comă, dependentă de dializă şi conectată la un ventilator.

Mama ei a rememorat momentul în care a sărutat-o pentru a-şi lua adio: "Doream să-i spun cât de mult am iubit-o, speram că mă putea auzi şi înţelege. Vorbeam cu ea ca şi cum nimic nu ar fi fost în neregulă, dar simţeam că delirez. Totul părea desprins de realitate. Am simţit căldura ei, i-am văzut culoarea din obraji. Ea mă privea ca un copil adormit", a povestit aceasta, relatează Daily Mail.

"Trecutul şi prezentul s-au contopit în acel moment. I-am spus cât de mândră am fost de ea, că a luptat atât de mult şi că se putea odihni acum. Şi m-am culcat lângă ea. Eram zăpăcită. Mi-au spus că va muri în acea dimineaţă, că vor opri aparatele pentru că nu va putea niciodată să respire de una singură. Am încercat să îmi spun că deja este departe, dar nu am putut să mă conving. Te agăţi de speranţă până în ultima clipă", a adăugat femeia.

Jennifer hotărâse ca organele fiicei sale să fie donate pentru a ajuta alte vieţi: "Doctorii veniseră pentru organe. Deodată, au deconectat toate aparatele şi Alice era acolo, zăcând pe pat, în lumina aceea difuză. I-au dat morfină şi apoi am rămas doar noi, eu, Alice şi tatăl ei, Phil. Am sărutat-o pe micuţă. Era atât de caldă încât nu-mi imaginam că se pregăteşte să moară", şi-a amintit ea.

Ceea ce a urmat a fost un miracol. Alice nu a murit, ci a început să respire singură.

Acum, în vârstă de 3 ani şi jumătate, Alice merge la o şcoală specială, şi se bucură de copilărie.

Deocamdată nu poate merge neajutată, dar acest lucru poate fi remediat.

x close