Antena 3 CNN Externe Scandal sexual în SUA: Un congresman a trimis poze indecente cu el unor femei

Scandal sexual în SUA: Un congresman a trimis poze indecente cu el unor femei

Scandal sexual în SUA: Un congresman a trimis poze indecente cu el unor femei
Sursa foto: Foto: femiajets.com
07 Iun 2011   •   09:39

Un nou scandal sexual e la mare dezbatere în Statele Unite. De această dată, protagonistul este un membru al Camerei Reprezentanţilor. Acesta a recunoscut că a trimis mai multor femei, prin Twitter, poze obscene ale sale. Deputatul s-a scuzat, dar a adăugat că nu-şi va da demisia.

Anthony Weiner îi reprezenta în Congres pe alegătorii democraţi din New York şi era considerat un candidat cu şanse la primăria marelui oraş. Dar, după ce imaginile pe care le trimisese, prin internet, unor femei au ajuns în presă, congresmanul a început să-i evite pe ziarişti.

Dar comentariile ironice la adresa senatorului s-au înmulţit, pe măsură ce rupeau tăcerea femeile care avuseseră parte de avansurile sale.

Până la urmă, Weiner a fost nevoit să-şi mărturisească păcatele, care nu se limitau doar la câteva poze postate întâmplător pe internet.

"În ultimii ani, m-am angajat în mai multe conversaţii nepotrivite, prin Twitter, Facebook, e-mail şi uneori prin telefon, cu femei pe care le cunoscusem pe internet" mărturiseşte congresmanul.

Weiner a subliniat că nu şi-a înşelat niciodată, fizic, soţia, căreia i-a cerut, public, iertare, cu lacrimi în ochi. "Am provocat durere oamenilor la care ţin cel mai mult şi celor care au crezut în mine... şi regret profund acest lucru. Mi-am cerut iertare de la soţia mea şi de la familiile noastre", a adăugat Weiner.

Weiner le-a cerut iertare şi alegătorilor, dar a precizat că nu va demisiona din cauza acestei "regretabile greşeli". Conducerea partidului democrat a cerut, însă, o anchetă internă asupra cazului. Următoarele alegeri sunt programate anul viitor.

 

×
Subiecte în articol: SUA Twitter
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close