Antena 3 CNN Externe Scandal sexual marca Rusia. Un diplomat american, filmat în timp ce întreţinea relaţii cu o prostituată (FOTO)

Scandal sexual marca Rusia. Un diplomat american, filmat în timp ce întreţinea relaţii cu o prostituată (FOTO)

Scandal sexual marca Rusia. Un diplomat american, filmat în timp ce întreţinea relaţii cu o prostituată (FOTO)
Sursa foto: diplomat
10 Aug 2009   •   11:43

Un nou scandal sexual în care este implicat un diplomat străin a izbucnit în Rusia. După ce în urmă cu numai o lună un diplomat britanic a demisionat în urma apariţiei unui filmuleţ care îl înfăţişa împreună cu două prostituate, este rândul unui american să cadă în ?capcana? rusească, anunţă Daily Mail.

Kyle Hatcher, secretar la Ambasada SUA din Rusia, şi bănuit a fi agent CIA sub acoperire, are parte de soarta pe care au avut-o britanicul James Hudson, dar şi consulul român la Chişinău, Ion Nuica, filmaţi în timp ce întreţineau relaţii sexuale cu două prostituate şi, respectiv, o angajată a consulatului.

Filmuleţul care a apărut pe acelaşi site de internet care l-a dat în vileag şi pe Hudson, durează patru minute şi zece secunde şi are mai multe părţi. Una în care un bărbat care arată ca Hatcher vorbeşte la telefon cu mai multe prostituate rusoaice şi aranjează o întâlnire, şi una în care este văzut, în penumbră, alături de o femeie.



Ambasada SUA la Moscova a refuzat să comenteze incidentul şi nu a precizat dacă diplomatul îşi va părăsi postul.
La fel ca în cazul britanicului Hudson, se presupune că în spatele filmuleţului se ascunde serviciul de contrainformaţii rusesc FSB, fostul KGB.

×
Subiecte în articol: Rusia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close