Antena 3 CNN Externe Secrete şocante din viaţa sexuală a celui mai mare terorist al lumii. La ce apela pentru a-şi satisface toate soţiile

Secrete şocante din viaţa sexuală a celui mai mare terorist al lumii. La ce apela pentru a-şi satisface toate soţiile

Secrete şocante din viaţa sexuală a celui mai mare terorist al lumii. La ce apela pentru a-şi satisface toate soţiile
de O.P.    |    30 Apr 2012   •   07:38

Atunci când a fost capturat şi omorât, la 10 ani de la cele mai sângeroase atacuri din istoria SUA, presa internaţională a aflat ce se ascundea de fapt în spatele celui mai mare terorist al lumii.

O viaţă ascunsă, dar plină de desfrâu şi obiceiuri ciudate a ieşit la iveală. Soţiile lui duceau o viaţă de sclave, iar viaţa lor se axa în principal pe două mari direcţii: să-şi satisfacă soţul şi să facă copii.

Autorul Peter Bergen în cartea Zece ani în căutarea lui bin Laden - de la from 9/11 la Abbottabad, care va fi lansată în luna mai a descris stilul de viaţă al teroristului căutat pe întreaga planetă.

Însă de departe unul din cele mai controversate capitole din această carte este cel privitor la viaţa intimă a teroristului. Se pare că Bin Laden făcea eforturi colosale pentru a-şi satisface sexual nevestele.

Bea un sirop afrodisiac, fiind ca un concentrat al pastilei albastre. În locuinţa sa din Abbottabad, autorităţile au găsit zeci de astfel de sticluţe cu sirop, dar şi vopsea pentru păr, semn că Osama şi-ar fi colorat frecvent părul pentru a părea mai tânăr, scrie Huffington Post.




×
Subiecte în articol: Osama Bin Laden
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close