Antena 3 CNN Externe Secretul despre Osama bin Laden pe care NIMENI nu l-a ştiut până acum

Secretul despre Osama bin Laden pe care NIMENI nu l-a ştiut până acum

Secretul despre Osama bin Laden pe care NIMENI nu l-a ştiut până acum
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.Z.    |    27 Sep 2012   •   08:59

Fostul lider al mişcării teroriste al-Qaida, Osama bin Laden, nu vedea cu un ochi, povesteşte actualul şef al grupării extremiste, Ayman al-Zawahiri, într-o înregistrare video difuzată miercuri pe un site de promovare a jihadului, informează AFP.

Noua înregistrarea video durează o oră şi pare să fi fost realizată în urmă cu aproximativ două luni, deoarece Zawahiri transmite salutări cu ocazia începutului Ramadanului, luna sacră a islamului care s-a încheiat pe 20 august.

Zawahiri dezvăluie "pentru cei care nu ştiau", că fondatorul al-Qaida îşi pierduse parţial vederea, în urma unui accident pe care l-a suferit în tinereţe la ochiul drept.

Ayman al-Zawahiri i-a succedat lui bin Laden la conducerea reţelei extremiste, după ce acesta a fost ucis în timpul unui raid al unui comando american în mai 2011, în Pakistan.

Aceasta este a 14-a înregistrare video din acest an a noului lider al-Qaida, care a devenit cel mai căutat om din lume. Autorităţile americane oferă o recompensă de 25 de milioane de dolari pentru el.





×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close