Antena 3 CNN Externe Sediul Discovery Channel din Washington, evacuat. Un bărbat înarmat a luat ostatici (VIDEO)

Sediul Discovery Channel din Washington, evacuat. Un bărbat înarmat a luat ostatici (VIDEO)

Sediul Discovery Channel din Washington, evacuat. Un bărbat înarmat a luat ostatici (VIDEO)
Sursa foto: Foto: captura video AP
01 Sep 2010   •   21:52

UDATE 2:

O echipă de oameni negociază cu atacatorul, iar Thomas Manger, şeful poliţiei din Montgomery County, a declarat că cei mai mulţi din cei 1.900 de angajaţi prezenţi în clădire, au fost evacuaţi în siguranţă.

Se pare că Lee a mai fost arestat în 2008 după ce a aruncat mii de dolari de pe o clădire.

UPDATE 1:

Bărbatul care a luat ?un număr mic de ostatici? în clădirea Discovery din Washington se numeşte James J. Lee, are lipite de corp canistre metalice şi are o armă, potrivit forţelor de ordine americane, citate de Associated Press.

Bărbatul a recurs la acest gest deoarece este supărat că Discovery nu difuzează mai multe programe care tratează subiecte precum mediul înconjurător.

_______________________________________________________

Un bărbat a luat cel puţin un ostatic, miercuri, la sediul Discovery Channel din Washington, relatează Associated Press.

Bărbatul înarmat este în prezent monitorizat prin intermediul camerelor video din interiorul clădirii şi o echipă de negociatori se pregăteşte să intre în legătură cu el.

Nu se ştie dacă această persoană este un fost angajat sau lucrează pentru reţeaua Discovery. O echipă de genişti s-a deplasat la faţa locului şi mai multe sunt aşteptate la sediul televiziunii.

Primele informaţii indicau existenţa unui pachet suspect, posibil cu explozibil, a declarat Oscar Garcia, şeful pompierilor din Montgomery County. Tot el a spus că, deocamdată, nu există răniţi şi că mai mulţi angajaţi au părăsit clădirea.

O persoană care s-a aflat în interiorul clădirii a declarat pentru AP că atacatorul avea ceva lipit de piept şi are ostatici. Persoana nu a dorit să-şi decline identitatea, precizând că celor dinăuntru li s-a spus să nu vorbească cu presa.

Patrick Lacefield un purtător de cuvânt al ţinutului american a declarat că bărbatul care a luat ostatici este înarmat şi are un dispozitiv explozibil. El a mai precizat că nu se ştie câţi ostatici sunt de fapt. Poliţia a evacuat clădirea şi a rugat persoanele care locuiesc în zonă să nu-şi părăsească locuinţele.

Antena3.ro

 

 

×
Subiecte în articol: Discovery ostatic
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close