Antena 3 CNN Externe Sex în grup cu Berlusconi: Mărturiile unei dame de companie

Sex în grup cu Berlusconi: Mărturiile unei dame de companie

Sex în grup cu Berlusconi: Mărturiile unei dame de companie
Sursa foto: Foto: thisislondon.co.uk
04 Aug 2010   •   09:37

Silvio Berlusconi se află din nou în mijlocul unui scandal sexual. O damă de companie a declarat că a făcut sex în grup cu primul ministru italian. Potrivit declaraţiilor pe care femeia le-a dat autorităţilor, premierul de 73 de ani ar fi făcut sex cu trei femei în acelaşi timp.

Maria Teresa De Nicolo, în vârstă de 38 de ani, le-a povestit autorităţilor detalii despre petrecerile private organizate de Berlusconi. Femeia spune că a fost invitată la petreceri de către Gianpaolo Tarantini, un om de afaceri italian acuzat printre altele de trafic de droguri, scrie Daily Mail.

?Am împărţit acelaşi pat cu premierul Berlusconi şi alte două fete din Roma?, a declarat femeia. ?Am fost invitată la petrecere de Gianpaolo Tarantini care m-a sunat şi mi-a spus să mă îmbrac sexy pentru că îl voi întâlni pe premier?, a adăugat dama de companie care nu a plecat de la petrecere cu mâna goală. Se pare că primul ministru i-a plătit serviciile cu o bijuterie scumpă.

În declaraţia pe care a acordat-o poliţiştilor italieni, Maria Teresa De Nicolo a mărturisit că Gianpaolo Tarantini i-a dat şi 1.000 de euro şi i-a plătit cheltuielile de transport.

Anul trecut, Berlusconi a fost acuzat de mai multe femei, majoritatea dame de companie, că a oferit bani în schimbul unor servicii sexuale. În plus, au apărut mai multe poze de la aşa-zisele orgii ale premierului. În fotografii, apăreau mai mulţi bărbaţi în pielea goală şi femei îmbrăcate sumar.

Antena3.ro

 

 

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close