Antena 3 CNN Externe Şi-au torturat şi ucis fetiţa, dar nu ştiu de ce au făcut asta. Părinţi criminali, condamnaţi la 30 de ani de închisoare

Şi-au torturat şi ucis fetiţa, dar nu ştiu de ce au făcut asta. Părinţi criminali, condamnaţi la 30 de ani de închisoare

Şi-au torturat şi ucis fetiţa, dar nu ştiu de ce au făcut asta. Părinţi criminali, condamnaţi la 30 de ani de închisoare
Sursa foto: Foto: psychoenfants
de S.T.    |    27 Iun 2012   •   10:52

Părinţii unei fetiţe de 8 ani din Franţa, care s-a stins din viaţă în anul 2009, ca urmare a actelor de tortură şi barbarie ce i-au fost aplicate, au fost condamnaţi, marti, la 30 ani de închisoare.

Cuplul ucigaş, Eric Sabatier, în vârstă de 40 de ani, şi Virginie Darras, 33 de ani, nu poate solicita eliberarea pe cauţiune înainte de a ispăşi 20 de ani de detenţie.

Curtea de juraţi din Sarthe i-a găsit vinovaţi de acte de tortură şi barbarie comise începand cu 2003, cat şi de denunţ mincinos. Potrivit Le Matin, cei doi o declaraseră dispăruta pe Marina, fiica lor, la 9 septembrie 2009, declanşând cercetpri inutile, deşi fetiţa era deja moartă.

La doar două zile după ce au alertat autorităţile privind dispariţia micuţei, constrâns de dovezi, tatăl criminal a cedat şi i-a dus pe anchetatori până la cadavrul fetiţei.

Trupul Marinei era înfăşurat cu 10 saci menajeri, îngropat în beton, într-un container. Şi mai şocant este faptul că trupul gol al micuţei fusese în prealabil ascuns în congelator, timp de câteva zile.

Din 11 iunie 2012, data începerii procesului, curtea de juraţi a examinat atent personalităţile acuzaţilor care au recunoscut că o bătuseră, umiliseră şi torturaseră pe fetiţa de la vâsta de doi ani, până la moartea sa, fără a reuşi totuşi să explice de ce.

"Nu găsesc cuvinte de ce, cum şi ce am putut să-i fac fiicei mele", ar fi declarat de-a lungul procesului Virginie Darras.


×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close